Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6,7 ΝΟΕΜΒΡΗ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΡΙΤΗ 6 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ
 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ :
·      ΤΡΙΤΗ 10:30 π.μ στο Άγαλμα Μεταλλωρύχων
·      ΤΕΤΑΡΤΗ 5μ.μ στην ΟΜΟΝΟΙΑ με το ΠΑΜΕ Αναχώρηση 3μ.μ από το Άγαλμα Μεταλλωρύχων
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ, Η ΤΡΟΙΚΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ
ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΛΑΟΥ
ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ  ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ – ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ –ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ
Αποφασιστικά, χωρίς δισταγμούς βγαίνουμε στον δρόμο του αγώνα. Κάθε χώρος εργασίας να γίνει Κάστρο του αγώνα. Να γίνει κουβέντα για το που πάει το πράγμα τι φταίει ποια είναι η διέξοδος.
Έτσι πεισμένοι για το δίκιο μας να πλημμυρίσουμε τους δρόμους να νεκρώσουν εργοστάσια γιαπιά γραφεία να δείξουμε την δύναμη μας. Ναι συνάδελφοι, τίποτα δεν κρίθηκε μπορούμε να ανατρέψουμε μνημόνια και αφεντικά.
Είμαστε πανίσχυροι όταν βγούμε όλοι στους δρόμους και όταν ξέρουμε τι θέλουμε. Δεν αρκεί να απαιτούμε να μην μας μειώσουν άλλο το μεροκάματο, δεν αρκεί να απαιτούμε πιο δίκαιο φορολογικό σύστημα, δεν αρκεί να ζητάμε να πληρώσουν και οι πλούσιοι, δεν αρκεί να απαιτούμε να μην αυξηθούν τα όρια συνταξιοδότησης στα 67, γιατί το κεφάλαιο για να σωθεί έχει ανάγκη αυτά τα μέτρα. Για να σωθούμε εμείς πρέπει ως στόχο να βάλουμε την απαλλαγή μας από τα δεσμά της ΕΕ την μονομερή διαγραφή του χρέους με λαϊκή εξουσία να Κάνουμε δικό μας τον πλούτο που έχουμε παράγει και τον καρπώνονται μια χούφτα ληστές-καπιταλιστές. Μέσος δρόμος δεν υπάρχει, άλλο μίγμα πολιτικής μέσα στα πλαίσια του συστήματος δεν υπάρχει. Η διέξοδος για τον καπιταλισμό είναι  η καταστροφή παραγωγικών δυνάμεων και μέσων παραγωγής, δηλαδή καταστροφή της εργατικής δύναμης (ανεργία, αυτοκτονίες, κ.λ.π)  και των εργοστασίων (κουφάρια και σταματημένες μηχανές που σαπίζουν) 
ΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΜΕΙΣ
Ή ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ Ή ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ  ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΊΚΗΔΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΥΓΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΟΙ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Λαύριο 1 Νοέμβρη 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου