Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
Τηλ. 2292025328 κιν. 6977781657
ΔΑΝΟΥΚΑΡΑ 7
ΕΔΡΑ ΛΑΥΡΙΟ
Λαύριο 20-2-2013


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ



Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής, καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση που δέχτηκε ο γραμματέας μας Ζαμπέλης Δημήτρης από μέλη της Χρυσής Αυγής στην Παλαιά Φώκαια. Ο συνάδελφος χτυπήθηκε από τους φασίστες γιατί άκουγε στο αυτοκίνητό του εργατικά τραγούδια!!
Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στον πρωτοπόρο εργαζόμενο συνάδελφο που αγωνίζεται για τα δίκαια αιτήματα της τάξης μας .
Οι μάσκες έπεσαν, οι χρυσαυγίτες δείχνουν καθαρά ποιος είναι ο πραγματικός τους ρόλος, το κτύπημα του εργατικού λαϊκού κινήματος, η τρομοκράτηση των εργαζομένων και η επιβολή μεσαίωνα στα εργατικά δικαιώματα. Είναι παιδιά του συστήματος και λειτουργούν για συμφέρον των αφεντικών τους.
Καλούμε όλο τον λαό να τους απομονώσει και να τους καταδικάσει. Ο φασισμός δεν έρχεται από το μέλλον.
Το οργανωμένο εργατικό κίνημα δεν τρομοκρατείται, η προσπάθεια από την μια του αυταρχισμού της κυβέρνησης με το δόγμα «Νόμος και τάξη» και από την άλλη η τρομοκράτηση όσων πάνε να σηκώσουν κεφάλι από τους φασίστες δεν θα περάσει. Απάντηση είναι η ταξική οργανωμένη πάλη των εργατών που θα τσακίσει την εκμετάλλευση, την βία και καταστολή κυβέρνησης και φασιστών.  




ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου