Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η παράσταση διαμαρτυρίας που είχαμε προγραμματίσει στο παράρτημα του ΙΚΑ Κερατέας. Στην συνάντηση με τον προϊστάμενο του παραρτήματος αναδείξαμε τα επιχειρήματα και τους λόγους τους οποίους δεν πρέπει να κλείσει το παράρτημα του ΙΚΑ. Από την μεριά του ο προϊστάμενος μας είπε ότι είναι πολιτική της διοίκησης να μειώσει τα έξοδα και να κλείσει το παράρτημα το οποίο εδώ και καιρό υπολειτουργεί, μιας και έπρεπε να έχει 10 υπάλληλους αντί για 6 που έχει σήμερα. Οι εργαζόμενοι από την μεριά τους μας έκφρασαν την αγωνία τους για το γεγονός ότι μεταφέρονται στο Λαύριο και από εκεί κάνεις δεν ξέρει τι θα γίνει και αν θα μείνουν στις θέσεις τους ή  θα απολυθούν. Το ίδιο συμβαίνει και με τους γιατρούς του ΙΚΑ (έχουν περάσει και αυτοί στον ΕΟΠΠΥ) οι οποίοι θεωρούν ότι και τα ιατρεία στην Κερατέα θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο με αυτόν των διοικητικών υπηρεσιών.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου, καταγγέλλει την δημοτική αρχή που αντί να παρέμβει αποφασιστικά και να μην επιτρέψει την υποβάθμιση της περιοχής με το κλείσιμο των υπηρεσιών, κάνει τον πυροσβέστη και προτείνει να υπάρχει στο ΚΕΠ γραφείο για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων, -κάτι ανάλογο με αυτό της εφορίας-  αντί να απαιτήσει την πλήρη λειτουργία του παραρτήματος ΙΚΑ στην Κερατέα.
Καλούμε τον λαό της περιοχής να αγωνιστεί για να μην υποβαθμιστεί άλλο η περιοχή, να απαιτήσει την λειτουργία του παραρτήματος του ΙΚΑ, να γίνουν οι απαραίτητες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, να μην επιτραπεί να κλείσουν τα ιατρεία και να λειτουργήσει το Κέντρο Υγείας με όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που απαιτείται για να εξυπηρετηθεί όλος ο πληθυσμός της περιοχής. Επίσης καλούμε σε όποιον πέφτει στην αντίληψή του κάποια ενέργεια η οποία είναι σε Βάρος του λαού όπως το κλείσιμο των υπηρεσιών, να την καταγγέλλει άμεσα στα τηλέφωνα του Εργατικού Κέντρου Λαυρίου , για να υπάρχει άμεση απάντηση.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Λαύριο 18-2-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου