Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ 11 ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΟΥΛΜΑΝ 8:30 π.μ Από ΛΑΥΡΙΟ (Άγαλ. Μεταλλωρύχων) ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.



Λαύριο 23-9-2013


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου, καλεί τα σωματεία της δύναμης του να κάνουν δική τους υπόθεση την επιτυχία του συλλαλητηρίου της Ομόνοιας που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου. Να συμβάλουμε από μεριά μας ώστε να ενημερωθούν όλοι οι εργαζόμενοι στους χώρους εργασίας και στις γειτονιές, να γίνουν γενικές συνελεύσεις να παρθούν αποφάσεις, να υπάρξει διευκόλυνση στην μετακίνηση όλων. Να σηματοδότηση η συμμετοχή στο συλλαλητήριο την επιτυχία της επόμενης γενικής απεργίας.  
Στην καταστροφή των Συλλογικών Συμβάσεων εργασίας, στην απλήρωτη δουλειά, στην ανασφάλιστη εργασία, στις συντάξεις πείνας, στην μαθητεία των 9 ευρώ την ημέρα, στην ανεργία, ζωή χωρίς δικαιώματα, απαντάμε: Παράσιτα καπιταλιστές, εμείς παράγουμε τα πάντα και δεν θα σκύψουμε το κεφάλι γιατί τα πάντα μας ανήκουν.
Πέρασαν 5 χρόνια καπιταλιστικής κρίσης και το «μπόρα είναι θα περάσει» που προπαγάνδιζαν τα αστικά επιτελεία και πίστευαν ορισμένοι, δεν επαληθεύτηκε. Και ένα είναι σίγουρο ότι η αναιμική ανάπτυξη που θα έρθει θα στηριχτεί στα συντρίμμια των δικαιωμάτων μας. Τότε οι κυβερνώντες θα μας λένε «οι θυσίες πιάσαν τόπο» όμως εμείς θα συνεχίσουμε να πεινάμε, περιμένοντας την νέα βαθύτερη κρίση, που ίσως μέχρι τότε να την προλάβει ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος, που είναι η συνέχιση της πολιτικής τους με άλλα μέσα.
Σε αυτό το μέλλον χωρίς διέξοδο, που μας έφεραν και ετοίμασαν για τα παιδιά σου έχει δύο επιλογές ή να πάρεις θέση στον αγώνα και να τους αντιμετωπίσεις με ταξική αλληλεγγύη και οργάνωση, με στόχο την ανατροπή της αιτίας όλων των προβλημάτων μας που είναι καπιταλιστική οικονομία, τα μονοπώλια και τα κέρδη τους ή να περιμένεις να σου λύσουν άλλοι τα προβλήματα στα πλαίσια του ίδιου εκμεταλλευτικού συστήματος το κάτι διαφορετικό που σου λένε ότι φέρνουν το παρουσιάζει εύστοχα ο Μπρεχτ
«Καθώς βρισκόμουνα ψηλά στο λόφο
είδα από μακριά το παλιό να έρχεται σαν καινούργιο
στηριγμένο σε καινούργια δεκανίκια
και ευωδίαζε νέα αρώματα μπόχας και σαπίλας»   
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου