Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ 27/11


ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΗ

Συγκέντρωση ελπίδας και προοπτικής, ήταν το μεγαλειώδες συλλαλητήριο του Σάββατου που διοργάνωσε το ΠΑΜΕ και συμμετείχαν πάνω από 1000 σωματεία εργαζομένων, επαγγελματιών, αγροτών, γυναικών και φοιτητών.
Μεγάλη ήταν και η συμμετοχή από την Λαυρεωτική όπου διαδηλώσαμε μαζικά, μαζί με όλους τους εργάτες άνεργους, επαγγελματίες της χώρας.

Το μεγαλειώδες Πανελλαδικό Συλλαλητήριο είναι λαϊκό ξέσπασμα αγανάκτησης, οργής και διεκδίκησης. Δόθηκε ισχυρό ταξικό μήνυμα στην κυβέρνηση και τους επιχειρηματικούς ομίλους,ανέδειξε τις δυνατότητες και το δρόμο που μπορεί και πρέπει να αναπτυχθεί το ταξικό εργατικό-λαϊκό κίνημα, για να υψώσει ανυπέρβλητα εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική και να διαμορφώσει τους όρους για την ανατροπή της.
Για να ανασάνουμε χρειάζεται ανατροπή της βαρβαρότητας που ζούμε! Καλούμε τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα με μεγαλύτερο πείσμα, ανυπότακτα να ορθώσουν τείχος αντίστασης στην πολιτική που μας εξαθλιώνει, που μας θέλει σύγχρονους σκλάβους.

Στα πλαίσια αυτά το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαυρίου καλεί τα σωματεία της δυναμής του, τα σωματεία των επαγγελματοβιοτεχνών Λαυρίου, Κερατέας, το σωματείο εργαζομένων του Δήμου  καθώς και τις λαίκές επιτροπές Λαυρεωτικής και Σαρωνικού, σε συζήτηση για τα συμπεράσματα από το συλλαλητήριο και την καλύτερη οργάνωση της πανελλαδικής απεργίας. Η συζήτηση θα γίνει την Παρασκεύη 7 Νοέμβρη 6:30μ.μ στο Εργατικό Κέντρο.



Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου