Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΤΕΛ


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΥΡΙΟΥ
ΔΑΝΟΥΚΑΡΑ 7
Τ.Κ. 19500 ΤΗΛ: 22920 25328 fax 2292025328 κιν. 6974010107
Mail: eklgr@otenet.gr , blog: ergatikokentrolavriou.blogspot.com
ΕΔΡΑ ΛΑΥΡΙΟ
Λαύριο 8/10/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.


Σε Δελτίο Τύπου του Αντιπεριφερειάρχη, κ. Φιλίππου, γίνεται γνωστό ότι τα παιδιά της Ανατολικής Αττικής που μετακινούνται με το ΚΤΕΛ. Ν. Αττικής θα πληρώνουν το μισό εισιτήριο για την μεταφορά τους προς σχολεία. 
Η παιδεία θα πρέπει να είναι δημόσια και δωρεάν και η μετακίνηση των μαθητών απρόσκοπτη και δωρεάν.
Ιδιαίτερα σήμερα που με τις πολιτικές των κυβερνήσεων για την διαχείριση της καπιταλιστικής κρίσης συντρίβει μισθούς, συντάξεις και ότι άλλο δικαίωμα έχει απομείνει με την ταυτόχρονη φόροαφαίμαξη του λαού από το κράτος και την τοπική διοίκηση η οποία έχει αναγάγει σε επιστήμη την ληστεία μέσα από την ανταποδοτικότητα σε ότι κινείται, ο λαός πρέπει να μην συμβιβάζεται με αυτή την κατάσταση και να απαιτήσει την δωρεάν μετακίνηση των μαθητών, το τέλος της ανταποδοτικότητας.
Πολλά παιδιά μεταφέρονται από απομακρυσμένες περιοχές που το εισιτήριο των ΚΤΕΛ είναι ακριβό ακόμα και το μισό εισιτήριο επί δύο φορές την ημέρα είναι ένα ποσόν που πολλοί να μην μπορούν να το καλύψουν.
Απαιτούμε: τα παιδιά να έχουν απρόσκοπτη και δωρεάν μεταφορά προς τα σχολεία. Να αναλάβει το κόστος ο κρατικός προϋπολογισμός ή η περιφέρεια. 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου